Moj život s Liberaceom

Moj život s Liberaceom (2013)

Behind the Candelabra

Redatelj: Steven Soderbergh
Kategorizacija: 15
Trajanje: 118min
Uloge: Michael Douglas, Matt Damon, Scott Bakula

Sinopsis

Scott Thorson, mladi gay odrastao u brojnim posvojeničkim obiteljima, upoznaje zabavljačkog diva, pijanista Liberacea te se upusti u romantičnu vezu s njim. Okupani bogatstvom i rastrošnošću, Scott i Liberace započnu dugu vezu koja na kraju počne gušiti Scotta. Izolirani u svom svijetu prepunom skandala, Scott natjeran na ekstremne promjene stylinga i plastične operacije, na kraju se pobuni. Kada si Liberace nađe novu ljubav, Scott je izbačen na ulicu…
Steven Andrew Soderbergh ( rođen 1963.) je američki filmski producent, scenarist, direktor fotografije, montažer i filmski redatelj. Najpoznatiji je po cijenjenim komercijalnim hollywodskim naslovima “Daleko od očiju”, “Erin Brokovich” i “Traffic” te remakeu “Oceanovih 11”. Također je režirao manje konvencionalne naslove poput “Seks,laži i videovrpci”, “Shizopolisa”, “Mjehurića”, “Chea” i drugih.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum