Machete ubija

Machete ubija (2013)

Machete Kills

Redatelj: Robert Rodriguez
Kategorizacija: 15
Trajanje: 107min
Uloge: Danny Trejo, Alexa Vega, Mel Gibson, Lady Gaga, Sofia Vergara, Jessica Alba, Amber Heard, Charlie Sheen

Sinopsis

Machette ubija novi je akcijski spektakl genijalnog redatelja Roberta Rodrigueza koji je filmofile razveselio kultnim naslovima Sun city, Planet terora i Desperado!

Novi nastavak priče o ubojici Macheteu još je žešći, još radikalniji, s masom poznatih lica koje jednostavno nisu mogle propustiti pojavljivanje u spektaklu godine.

Danny Trejo se vraća kao bivši meksički detektiv koji je postao špijun Machete. Machetea je regrutirao sam američki predsjednik za misiju koja se čini nemogućom za normalnog smrtnika. On mora srušiti međunarodnu kriminalnu organizaciju koju vodi ekscentrični bilijunaš- trgovac oružjem- a  koji započinje provocirati ciljane nerede diljem svijeta. Ipak Machete nije običan smrtnik- on ne šalje sms-ove , on sve probleme rješava kao od šale- na sebi svojstven način!

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum