Zemlja i sjena

Zemlja i sjena (2015)

Land and Shade

Redatelj: César Augusto Acevedo
Kategorizacija: Svi uzrasti
Trajanje: 97min
Uloge: Haimer Leal, Edison Raigosa, Hilda Ruiz, José Felipe Cárdenas

Sinopsis

Alfonso (Haimer Leal) je ostarjeli farmer koji se vraća kući zbog svog sina Gerarda (Edison Raigosa) koji je smrtno bolestan. U njegovoj staroj kući još uvijek živi njegova bivša supruga Alicia (Hilda Ruiz) zajedno sa snahom Esperanzom (Marleyda Soto) za koju je samo čuo i unukom za kojeg nije ni znao da postoji. Plantaža šećerne trske koja okružuje kuću je neiskorištena i propada, te nakon 17 godina Alfonso će pokušati spasiti i svoju zemlju i svoju obitelj.

Film "Zemlja i sjena" prikazan je tijekom 2015. godine na festivalima diljem svijeta na kojima je osvajao brojne nagrade, a ističe za nagrada na festivalu u Cannesu (Golden Camera) i San Sebastijanu (Nagrada publike)

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum