Sedam mačeva

Sedam mačeva (2005)

Seven Swords

Redatelj: Hark Tsui
Trajanje: 153min
Uloge: Leon Lai, Donnie Yen, Honglei Sun

Sinopsis

U Kini je početak 17. stoljeća obilježio dolazak na vlast Mandžurijaca, odnosno dinastije Ching. U zemlji poznatoj po borilačkim vještinama, oni su donjeli krajnje radikalan zakon kojim su zabranili učenje i prakticiranje borilačkih vještina, a sve radi uvođenja reda u državi.

 Vojnik na visokom položaju iz bivše vlasti, u novim okolnostima vidi priliku za zgrtanje velikog bogatstva. 

Nakon više nego uspiješne akcije ugnjetavanja boraca dolaze do drevnog sela, posljednjeg uporišta tradicinalnih boraca. Kako bi spasili selo i svoje nasljeđe, mještani okupljaju grupu boraca koja će ući u legendu pod nazivom “Sedam mačeva”.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum