Poljupci

Poljupci (2008)

Kisses

Redatelj: Lance Daly
Kategorizacija: 15
Trajanje: 72min
Uloge: Kelly O'Neill, Shane Curry, Paul Roe

Sinopsis

Kylie (Kelly O'Neill) i Dylan (Shane Curry) su 11-godišnjaci iz Dublina koji dolaze iz disfunkcionalnih obitelji.  Njezin otac je u zatvoru, njegov je nasilan, zbog čega odluče zajedno pobjeći u potrazi za Dylanovim starijim bratom koji je već ranije pobjegao od kuće. Lutaju ulicama Dublina, a kada noć padne na grad, njih dvoje moraju preživjeti...

Malo remek djelo prikazano na nizu festivala i hvaljeno od svjetskih kritičara, što se posebno odnosi na dvoje klinaca - naturščika u glavnim ulogama.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum