Divlje priče

Divlje priče (2014)

Wild tales

Redatelj: Damián Szifrón
Kategorizacija: 15
Trajanje: 122min
Uloge: Liliana Ackerman, Luis Manuel Altamirano García, Alejandro Angelini

Sinopsis

Priča o ljubavnoj obmani, povratku u prošlost, tragediji, pa čak i nasilju sadržanom u svakodnevnom detalju.Sve to čini se vodi u propast, u neodoljivi užitak gubljenja kontrole.

Pasternak: Dvoje putnika u avionu otkriva da oboje znaju čovjeka zvanog Pasternak. Žena je njegova bivša djevojka dok je muškarac glazbeni kritičar koji je popljuvao Pasternakov zadnji album. Ubrzo otkriju da svi na letu poznaju Pasternaka. Na kraju se ispostavi da je cijeli let organizirao Pasternak a koji je nitko drugo no pilot s mračnim željama..

Štakori:  Putnik zastane u malom restoranu na autocesti. Konobarica ga prepoznaje kao čovjeka koji je upropastio njenu obitelj.Ona odbija kuharičinu zamisao da ga otruju otrovom za štakore. Kuharica ipak stavi otrov u hranu..

 Najjači: Dvojica muškaraca voze se osamljenom autocestom. Mario, koji se vozi u starom i uništenom autu sprječava Diega čiji je auto brz i skup da ga prestigne na cesti. Diego ga konačno prestigne ali ubrzo mu pukne guma..Mario stane, parkira auto, razbija njegovu šoferšajbu i urinira po njegovu krovu. Ludilo se nastavlja.

Bombica: Simon Fisher se sprema preuzeti rođendansku tortu za svoju kćer kada mu s parkinga automobil odvuče pauk. Fisher odlazi na parking i tamo se svađa s odgovornima. Uskoro će na parkingu Fisher napraviti pravi nered pa će dospijeti i u vijesti  a potom i dobiti otkaz..

 Prijedlog: Klinac iz bogataške obitelji udari autom trudnu ženu i pobjegne s mjesta nesreće. Klinac dolazi doma i budi svoje roditelje te im ispriča što se dogodilo. Njegov otac će uskoro potkupiti njihova vrtlara da preuzme krivicu a zauzvrat će ga bogato platiti. No sve će se zakomplicirati.

 Dok nas smrt ne rastavi: Radnja se odvija tijekom jednog vjenčanja. Novopečena supruga otkriva da ju je suprug varao s djevojkom koja je na njihovu vjenčanju. Ubrzo ga tijekom svadbenog plesa konfrontira s tom informacijom a zatim napušta zabavu i popne se na krov zgrade gdje ju počinje tješiti kuhinjski radnik. Ubrzo se poseksa s njim a i mužu kaže da će se poseksati sa svakim sljedećim muškarcem koji  za to pokaže interes.

 

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum