Pustolov: Prokletstvo Midine kutije

Pustolov: Prokletstvo Midine kutije (2013)

The Adventurer: The Curse of Mida'S Box

Redatelj: Jonathan Newman
Kategorizacija: Svi uzrasti
Trajanje: 0min
Uloge: Michael Sheen, Lena Headey, Sam Neill

Sinopsis

Drevne misterije. Snažno zlo. Neustrašivi heroj koji kroz fantazijska čuda i zavodljivu magiju traži veliko bogatstvo ali se i suočava sa smrtonosnim prokletstvom.

17godišnji Mariah Mundi je u problemima kada njegovi roditelji netragom nestanu i njegov mlađi brat bude kidnapiran. Prateći tragove do mračnog hotela Mariah otkriva skrivene realnosti djecokradljivaca, smrtonosnih tajni i davno izgubljenog artefakta koji osigurava beskrajno bogatstvo  ali i poraznu nadnaravnu moć. Mariah će riskirati sve ne bi li razotkrio Prokletstvo Midine kutije.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum