Postaja Fruitvale

Postaja Fruitvale (2013)

Fruitvale Station

Redatelj: Ryan Coogler
Kategorizacija: 15
Trajanje: 85min
Uloge: Michael B. Jordan, Melonie Diaz, Octavia Spencer

Sinopsis

Istinita priča o Oscaru, 22-godišnjaku koji živi u predgrađu San Francisca, a koji se budi 31. prosinca 2008. te osjeća nešto čudnovato u zraku.

Budući da nije siguran o čemu se radi on  donosi neke bitne odluke: biti bolji sin svojoj majci kojoj je rođendan baš na Novogdišnju noć, biti bolji partner svojoj djevojci prema kojoj nije najiskreniji u posljednje vrijeme te biti bolji otac svojoj prelijepoj 4-godišnjoj kćeri. Sve počinje prilično dobro no kako dan odmiče jasno mu je da promjene neće doći same od sebe. No sve će to postati prilično nebitno kada u sumrak dana on susretne policajce na stanici vlaka, susret koji će postati sudbonosan te čiju će brutalnost svjedočiti cijela nacija,a što će postati poznato kao slučaj Oscara  Granta. Nemilosrdna priča koja nas uči o životu i smrti te o ljudima i naličju ljudi.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum