Samo ljubavnici preživljavaju

Samo ljubavnici preživljavaju (2013)

Only Lovers Left Alive

Redatelj: Jim Jarmusch
Kategorizacija: 15
Trajanje: 123min
Uloge: Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska

Sinopsis

Novi film kultnog redatelja Jima Jarmuscha koji je režirao remek djela Noć na Zemlji, Dead Man i Slomljeno cvijeće!

Adam je glazbenik koji se ponovno susreće sa svojom životnom ljubavi Evom. Ta ljubavna priča traje kroz stoljeća (budući su dvoje ljubavnika vampiri) a Adam je sad krajnje depresivan i ne vidi gdje svijet vodi. Njihova ljubav je poljuljana I na velikom testu kada se pojavi divlja i nekontrolirana Evina sestrica.

Vampiri nisu nikada bili tako cool, tako kultivirani I tako humani kao u ovoj romantičnoj komediji.  Sofisticirani par se družio sa veličinama poput Schuberta, Shellyja i Byrona a okolo se vozika u vintage autima, izležava u antiknim svilenim kimonima i skuplja rijetke elektirične gitare. No što kad ljubav postane upitna?

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum