Razotkriveno

Razotkriveno (2007)

Redacted

Redatelj: Brian De Palma
Kategorizacija: 15
Trajanje: 90min
Uloge: Patrick Carroll, Rob Devaney, Izzy Diaz

Sinopsis

Fikcijska priča inspirirana stvarnim događajima, Razotkriveno je jedinstveno filmsko iskustvo koje će vas natjerati da propitate filtere kroz koji doživljavamo i vidimo današnji svijet, snagu medija koji nam iskrivljavaju i svekoliko utječu na našu percepciju. Informacija koja stiže do nas pomno je upakirana i distribuirana u eri njezinog beskonačnog protoka. Ekstremna je diskonekcija među serviranom površinskom informacijom i pravom istinom.

Film portretira grupicu američkih vojnika na zadatku u Iraku, balansirano prikazujući njihova iskustva te iskustva lokalnih iračkih stanovnika. Potpuno drugačiji prikaz suvremenog rata!

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum