Zvijeri južnih divljina

Zvijeri južnih divljina (2012)

Beasts of the Southern Wild

Redatelj: Benh Zeitlin
Kategorizacija: 12
Trajanje: 93min
Uloge: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly

Sinopsis

OSCAR 2013.- Nominacije za najbolji film, režiju ( Benh Zeitlin), glavnu glumicu (Quvenzhane Wallis), adaptirani scenarij

CANNES FILM FESTIVAL 2012. - Nagrada FIPRESCI ,Zlatna kamera ,Prix Regards Jeune i Nagrada ekumenskog žirija

SUNDANCE FILM FESTIVAL 2012. - Nagrada žirija i nagrada za najbolju fotografiju

Hushpuppy, šestogodišnja djevojčica, živi s tatom Winkom u zajednici Delta na samom rubu svijeta. Wink iznenada oboli od tajanstvene bolesti. Val nesnosnih vrućina otapa ledenjake, što oslobodi drevna pretpovijesna bića. Razina mora raste, stvorenja dolaze, Wink polako umire a Hushpuppy kreće u potragu za davno nestalom majkom..

 

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum