Rudo i Cursi

Rudo i Cursi (2008)

Rudi and Cursi

Redatelj: Carlos Cuarón
Trajanje: 103min
Uloge: Gael García Bernal, Diego Luna

Sinopsis

Od kreatora i sa zvijezdama filma „I tvoju mamu također“ dolazi ova neodoljiva sportska komedija o rivalstvu dva brata. Kada lovac na talente svrati u njihovo maleno selo, polubraća Beto i Tato bivaju otkriveni kao sportske nade. Beto biva prozvan „Rudo“ zbog svojeg nevjerojatnog golmanskog stila čuvanja lopte, a Tato postaje „Cursi“ zahvaljujući svojem začudnom načinu zabijanja golova. Slava će ih promijeniti... Hoće li zaboraviti na razlog igranja – dom za svoju staru majku?

Dvije velike južnoameričke zvijezde, Gael Garcia Bernal i Diego Luna kao dva brata koji streme strelovitom sportskom uspjehu!

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum