Ništa poput praznika

Ništa poput praznika (2008)

Nothing like holidays

Redatelj: Alfredo De Villa
Trajanje: 98min
Uloge: Alfred Molina, John Leguizamo, Debra Messing

Sinopsis

Vrijeme je Božića i raštrkana se obitelj Rodriguez okuplja u Chicagu da bi proslavila praznike i dočekala brata koji se vraća nakon dugog odsustva.
Za Jesseja, povratak doma znači susret sa starom ljubavi koja mu ne može oprostiti odlazak. Njegova starija sestra Roxanna, glumica u usponu, već godinama pokušava uspjeti no to joj baš ne polazi za rukom. Na žalost majke Anne, najstariji brat Mauricio dovodi svoju ćudljivu suprugu koja bi radije ganjala karijeru nego odgajala dijete.
U jednom će se tjednu slaviti tradicija, razotkriti neke tajne ali i donijeti bitne životne odluke.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum