Pirati i otok s blagom

Pirati i otok s blagom (2006)

Pirates of Treasure Island

Redatelj: Leigh Scott
Trajanje: 85min
Uloge: Lance Henrikson, Tom Nagel

Sinopsis

Utemeljeno na klasičnom djelu pisca Roberta Louisa Stevensona ovo je priča o vrhunskoj avanturi koja vas vodi u ostvarenje najluđih snova !
Monotonija života jednog mladića zauvijek je razbijena kada on dođe u posjed mape koja vodi ravno do zakopanog blaga. Avantura će ga odvesti daleko preko nimalo mirnih mora do okrutnih pirata bez imalo milosti i diva koji jede ni manje ni više nego kukce. A sve to na putu do konačnog cilja- otoka Skeleton na kojem skriveno leži pravo pravcato blago !

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum