Pizzerija Kamikaze

Pizzerija Kamikaze (2006)

Wristcutters

Redatelj: Goran Dukic
Trajanje: 88min
Uloge: Shannyn Sossamon, Patrick Fugit, Shea Whigham, Tom Waits

Sinopsis

Nakon što započne svoj zagrobni život Zia dobiva posao u pizzeriji Kamikaze i otkrije da je sve nalik običnom životu, samo malčice gore.
Stvar se popravi kad Zia otkrije da je njegova djevojka iz snova, Desiree, također počinila samoubojstvo. Uz pomoć dvoje prijatelja, pametnog i šarmantnog ruskog rockera Eugenea i sexy dražesne Mikal, on će u derutnom karavanu krenuti u potragu za smislom. Kad sretnu karizmatičnog Knellera pred njima je konačni cilj- sanjana Utopija....

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum