Noći boje borovnice

Noći boje borovnice (2007)

My Blueberry Nights

Redatelj: Kar Wai Wong
Kategorizacija: 12
Trajanje: 90min
Uloge: Jude Law, Norah Jones, Natalie Portman, Rachel Weisz

Sinopsis

Elizabeth ima slomljeno srce. Ne bi li se pokrenula s mrtve točke ona kasno noću odlazi u Jeremyjevu zalogajnicu na krišku pite od borovnice. Jednom tako ona za pultom zaspi. Naglo otputuje iz New Yorka ne bi li pobjegla od boli koja ju tišti. Susreće policajca koji je također nesretan u ljubavi te se opija. Zatim je u Nevadi, radi u kockarnici. No što je sa Jeremyjem? Ima li nade u bolju ljubavnu završnicu?

Film je režirao kultni hongkonški redatelj Wong Kar Wai najpoznatiji po remek djelima In the Mood for Love I Chungking Express.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum