.45

.45 (2006)

.45

Redatelj: Gary Lennon
Kategorizacija: 18
Trajanje: 101min
Uloge: Milla Jovovich, Angus MacFadyen, Stephen Dorff

Sinopsis

Big Al i Kat dvoje su sitnih kriminalaca velikih planova. Oboje prodaju oružje na ulicama New Yorka, a zločin i opasnost njihova su hrana i najveća strast. Od ubojitih kalibara više vole samo jedno drugo. No, kada Kat poželi uletiti u veći i opasniji posao, Big Al će je iznevjeriti.
U želji da napokon napusti kriminalni kvart u kojem žive, Kat sklopi posao bez njegovog znanja.
No Al će je uhvatiti u pregovorima s najljućim neprijateljem, potpuno izgubiti kontrolu i pretući je do smrti. Uslijedit će paklena osveta koju može smisliti i sprovesti samo povrijeđena i bijesna žena….

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum