Mary

Mary (2005)

Mary

Redatelj: Abel Ferrara
Trajanje: 84min
Uloge: Juliete Binoche, Forest Whitaker, Matthew Modine, Heather Graham

Sinopsis

Senzibilna glumica Marie Palesi nakon što odglumi najslavniju bestidnicu/sveticu Mariju Magdalenu želi pronaći odgovore na metafizička pitanja o životu i smrti. Ujedno će i redatelj kontroverznog filma Ovo je moja krv, Tony Childress te tv novinar Ted Younger ugroženi prijetnjom religioznog fanatika, također potražiti svoje odgovore.
Putevi troje pojedinaca ispreplest će se u mozaiku povijesnih činjenica i zabluda, suludom tempu sadašnjice i nesigurnim pogledima na budućnost.

Film kultnog američkog redatelja Ferrare, autora Lošeg poručnika, Kralja New Yorka i Pogreba!

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum