Ubojita frizura

Ubojita frizura (2020)

Bad Hair

Redatelj: Justin Simien
Kategorizacija: 15
Trajanje: 102min
Uloge: Elle Lorraine, Jay Pharoah, Lena Waithe, Kelly Rowland, Laverne Cox, Chanté Adams, James Van Der Beek, Usher Raymond IV, Blair Underwood i Vanessa Williams

Sinopsis

Godina je 1989. kada mlada i ambiciozna djevojka iz Comptona, LA, želi postati tv voditeljica ali joj je objašnjeno kako nema pravu frizuru, pravo lice i pravu boju kože kako bi uspjela u svijetu glazbene televizije gdje su svi opsjednuti izgledom. Stoga potpisuje ugovor s đavlom, odnosno s novom šeficom glazbene tv postaje, koja joj kaže kako mora staviti umetke u kosu. Problem je što se, nakon toga, kosa više ne može kontrolirati.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum