Dobro došli u Dongmakgol

Dobro došli u Dongmakgol (2005)

Welcome to Dongmakgol

Redatelj: Kwang Hyun Park
Trajanje: 133min
Uloge: Jae-yeong Jeong, Ha-kyun Shin , Hye-jeong Kang

Sinopsis

 

Američkog vojnog pilota Neil Smitha uhvati misteriozna "leptirska" oluja i on svoj avion mora prinudno spustiti  u zabačenom dijelu Koreje. Pronađu ga lokalni seljani koji ga žele izliječiti. U njihovom malenom selu Dongmakgolu, kao da je vrijeme potpuno stalo. Ne poznaju modernu tehnologiju kao što su puške i granate. Nesvjesni su korejskog rata koji upravo divlja.

U međuvremenu, ne daleko od sela, susretnu se vodovi južnokorejskih i sjevernokorejskih vojnika. Preživjeli sjevernokorejski vojnici pobjegnu preko planinskog klanca. Ubrzo susretnu neobičnu djevojku Yeo-il koja ih odvede u selo gdje se kriju dva južnokorejska vojnika.

Ubrzo će doći do neobičnog suseta zaraćenih strana!

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum