Čovjek od integriteta

Čovjek od integriteta (2017)

A Man of Integrity

Redatelj: Mohammad Rasoulof
Kategorizacija: 12
Trajanje: 113min
Uloge: Reza Akhlaghirad, Soudabeh Beizaee, Nasim Adabi

Sinopsis

Reza je napustio grad kako bi živio jednostavnim životom sa svojom suprugom i sinom u udaljenom selu u sjevernom Iranu, gdje uzgaja zlatnu ribicu. Njegovu rutinu prekida korumpirana kompanija koja ima jake veze sa vlastima koji žele kontrolirati svaki aspekt života u regiji, uključujući i Rezinu malu parcelu. Iako se odupire pritisku i prinudi, Reza postepeno shvaća da se suočava s moćnim, zastrašujućim snagama.  

Film nakon kojeg su iranske vlasti uhapsile redatelja Mohammada Rasoulofa i to neposredno nakon što je film na filmskom festivalu u Cannesu osvojio nagradu u sekciji "Izvjestan pogled".

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum