Domaćin

Domaćin (2006)

The Host

Redatelj: Joon-ho Bong
Trajanje: 119min
Uloge: Kang-ho Song, Hie-bong Byeon, Hae-il Park

Sinopsis

Pesimistični Gang –du je zaposlen u očevom majušnom kafiću u blizini rijeke Han. Njegova kći se jednog dana bijesna vrati iz škole. Ljutita je zbog neslavnog posjeta svog pijanog ujaka Nam-ila koji je budi rečeno njezin skrbnik.
U isto vrijeme grupa ljudi je fascinirana neidentificiranim objektom koji visi na mostu. Odjednom se ispostavi da je taj objekt krvožedna zvijer kojoj je na umu proždrijeti što više ljudskih žrtava. Vlasti su nemoćne a Gand- Duu je jedino na pameti spasiti otetu kćer.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum