Sasvim malo ubojstvo

Sasvim malo ubojstvo (1994)

Shallow Grave

Redatelj: Danny Boyle
Kategorizacija: 15
Trajanje: 89min
Uloge: Kerry Fox, Christopher Eccleston, Ewan McGregor

Sinopsis

"Sasvim malo ubojstvo" dugometražni je debi slavnog i Oscarom nagrađenog britanskog redatelja Dannyja Boylea („Milijunaš s ulice“) crnohumorna je priča o trojici cimera koji stjecajem okolnosti dođu u posjed velike količine novca. Naravno, stvari uskoro izmiču kontroli i rascjep među nekad bliskim prijateljima postaje sve veći.

David, Alex i Juliet u potrazi su za cimerom. Nakon što je s lakoćom prošao testni intervju i platio im ručak, Hugo je odmah osvojio simpatije troje budućih cimera. No, idući dan ga pronalaze mrtvog nakon što se predozirao drogom. Uz njegovo tijelo pronađu kovčeg krcat novcem. Nađu se u dilemi da li prijaviti smrt ili zadržati novac. Izaberu drugu opciju - odluče raskomadati i sakriti tijelo te, naravno, zadržati novac...

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum