Silent Hill

Silent Hill (2006)

Silent Hill

Redatelj: Christophe Gans
Trajanje: 127min
Uloge: Radha Mitchell, Sean Bean, Deborah Kara Unger

Sinopsis

 

Jezoviti napušteni grad Silent Hill posljednja je nada mlade majke Rose a ne bi li pronašla lijek za svoju teško bolesnu kćer Sharon. Ne želeći prihvatiti okrutnu dijagnozu doktora koji djevojčici predviđaju doživotni boravak u psihijatrijskoj klinici, Rose će pokušati učiniti nemoguće. No kada Sharon po dolasku u negostoljubivi mračni grad netragom nestane, majka će učiniti sve ne bi li je pronašla.

Film francuskog redatelja Christophea Gansa, najpoznatijeg po akcijskom stiliziranom filmu Vučje bratstvo zasnovan je na popularnoj dječijoj video igrici. Napet I jezovit, ovaj je horor sniman na lokacijama u Kanadi a u koprodukciji  Japana, SAD-a i Francuske.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum