Knjižničar: Potraga za oštricom

Knjižničar: Potraga za oštricom (2004)

The Librarian: Quest for the Spear

Redatelj: Peter Winther
Trajanje: 90min
Uloge: Noah Wyle, Sonya Walger, Kyle MacLachlan, Olympia Dukakis

Sinopsis

Flynn je novi zaposlenik knjižnice Metropolitan Public. Ubrzo otkrije kako njegov posao i nije baš tako jednostavan kakvim se na prvi pogled činio- on zapravo postaje čuvarem velikog svjetskog blaga, skrivenog u beskrajnim hodnicima zgrade.
Kad članovi misterioznog bratstva ukradu jednu od tri svete relikvije koja im omogućuje upravljanje sudbinom svijeta, uz pomoć Nicole knjižničar Flynn odlazi u Amazonu a kako bi spriječio da ukradu preostale dvije.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum