Tijelo

Tijelo (2015)

Body

Redatelj: Malgorzata Szumowska
Kategorizacija: 12
Trajanje: 90min
Uloge: Janusz Gajos, Maja Ostaszewska, Justyna Suwala

Sinopsis

Janusz je privatno udovac, a po zanimanju istražitelj na mjestu zločina. On je distanciran, otuđen i ciničan, hladno racionalan. Njegova kćerka Olga je anoreksičarka, ne hrani se uglavnom ničim, što pojede - povrati, a ujedno još uvijek pati zbog smrti majke. U strahu od njezinog samoubojstva, Janusz odvodi kćerku kod terapeutkinje Anne koja se na svoj način nosi s gubitkom tek rođenog djeteta....

Redateljica Malgorzata Szumowska osvojila je s ovim filmom 2015. godine nagradu za najbolju redateljicu na festivalu u Berlinu, a film je iste godine osvojio europskog Oscara u kategoriji nagrada publike.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum