Mladi učitelj

Mladi učitelj (1980)

The Young Master

Redatelj: Jackie Chan
Kategorizacija: 12
Trajanje: 101min
Uloge: Jackie Chan, Wei Pai, Yuen Biao

Sinopsis

Tigar (Pai Wei) prijeđe u protivničku kung-fu školu, koja koristi njegove sposobnosti u zle svrhe te mu podmeće zločin koji nije počinio. Njegov mlađi brat Zmaj (Jackie Chan), nakon što iznevjeri svog kolegu studenta u natjecanju, osramoćen je i protjeran iz škole i ne smije se vratiti dok ne pronađe svog odbjeglog brata.

U svoje vrijeme "Mladi učitelj" je potukao sve rekorde na hongkonškim kinoblagajnama te ubrzo dobio kultni status među ljubiteljima borilačkih vještina.

 

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum