New York, volim te

New York, volim te (2008)

New York, I Love You

Redatelj: Fatih Akin, Yvan Attal, Natalie Portman, Brett Ratner, Randall Balsmeyer, Allen Hughes, Wen Jiang, Shekhar Kapur, Mira Nair, Shunji Iwai
Trajanje: 103min
Uloge: Bradley Cooper, Blake Lively, Robin Wright, Ethan Hawke, Orlando Bloom, Natalie Portman

Sinopsis

Romantično-humoristična antologija od jedanaest kratkih filmova sa zajedničkom temom ljubavi. Svaki od filmova odvija se različitim djelovima jednog od najpoznatijih gradova na svijetu, New Yorka. Džepar upoznaje sebi ravnog, mlada hasidska žena, na večer svog vjenčanja, otkriva se indijskom poslovnom čovjeku, pisac isprobava ulet, umjetnik traži model, skladatelj mora čitati, dvije se žene povezuju, muškarac vodi dijete u Central Park, ljubavnici se susreću, par ide u šetnju na svoju godišnjicu, klinac ide na maturalnu s djevojkom u invalidskim kolicima, umirovljeni pjevač razmišlja o samoubojstvu.

MI KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo, kako bismo poboljšali naše usluge, upoznali vaše ponašanje prilikom korištenja i prikazali vam individualizirani sadržaj na našoj internetskoj stranici kao i u našim obavijestima (newsletterima). Ako kliknete na "x" ili ne napravite nikakve postavke, koristit ćemo samo kolačiće iz kategorija osnovni bitni i funkcionalni. U postavkama imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića pojedinačno u skladu sa svojim mišljenjem o istima, a možete i saznati više o njima. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak.

Prihvaćam sve kolačiće Pravila privatnosti
Impressum